om fotoknoff (no)

 
 

Sven-erik knoff er fotoknoff

Sven-Erik har i flere år jobbet med fotografering og markedsføring av Norge, Trøndelag og Trondheim. Til daglig jobber han freelance med foto for ulike selskaper og personer i mange forskjellige bransjer i tillegg til noen utvalgte bryllup. Han har tilbrakt utallige timer utendørs for å formidle nordlys og stemninger gjennom kameralinsen, noe han fikk oppmerksomhet for da tre av hans bilder ble publisert i en artikkel hos BBC, hvorav et var av nordlys i Trondheim.

Et samarbeidsprosjekt i 2013/2014 fikk også stor oppmerksomhet både nasjonalt og også langt utenfor grensene da man kombinerte mange ulike fotoretninger med fly og droner i en markedsførings-film av Trondheim. Filmen er vist mer enn 400 000 ganger i ulike medier og ble i tillegg vist på TV i Storbritannia på BBC.

Hans foto brukes som reklamefoto på bedrifters hjemmesider, på annonsekampanjer, i sosiale medier eller rett og slett som illustrasjon.

Sven-Erik bruker til daglig Canon EOS 5D Mark IV og Canon EOS 5DS R, gjerne og aller helst i kombinasjon med studiolys fra Profoto.

Da jeg var i sluttfasen av et prosjekt i min siste jobb, ansatt i et firma, fant jeg ut at jeg ville følge drømmen og starte for meg selv med det som er min “passion”; foto, digital kommunikasjon, mennesker og reiser.
— Sven-Erik Knoff

Utvalgte kunder og publikasjoner: The Travel Inspector, Postgirobygget, Trondheim Concerts/Elton John, Olavsfestdagene, BBC, BMW, NHO, NHO Trøndelag, Innovasjon Norge, KPMG, Visit Norway, Adresseavisen, NRK Trøndelag, Aftenposten, Dagbladet, Hurtigruten, Kreftforeningen, Tripps Båtservice, Crazy Coyote Events, Britannia Hotel, Trondheim Tech Guide, Glamox Luxo Lighting, Pirbadet, Skifer Hotel Oppdal, Visit Norway, Øyna, Husfrua, Jægtvolden Fjordhotel, Visit Trondheim, Trondheim Symfoniorkester, Trondheim Kommune, Impello, InderøyBryllup, Stage Dolls, Åge Aleksandersen, Charlotte Audestad, Magasinet Padling.

Fotografering på Sverresborg og konserten med Elton John sommeren 2016.