Bortistu gjestegard

VELKOMMEN TIL OSS

En drøy halvtimes kjøretur fra Oppdal i retning vest, med beliggenhet innerst i Storlidalen finner du Bortistu Gjestegard. Garden er omkranset av ei fjellrekke du kan miste pusten av, og kan du skru tiden langt tilbake, og finne roen og bare nyte omgivelsene.

Hit har gjester funnet veien siden 1880-årene. Garden har vært i familiens eie det siste århundret, og kost og losji har stått sentralt siden da. Den dag i dag ønsker vi gjester velkommen hit til et uforglemmelig opphold i dalen vi er stolte over å vise fram.

Soverommene er fra ulike tidsepoker, og har sjarm og sjel. Gardens unike historie er formidlet i fotogalleriet og utstillingene rundt omkring i Bortistu. Aktiviteter for enhver smak har vi også.

Maten vår er laget med kjærlighet -  og en god del lokale råvarer.

Vår spesialitet er bassturøkte lammelår.

Små eller store grupper, firma eller private, til hverdags eller fest. Overnattingskapasiteten er 26 rom eller 70 sengeplasser, og spiseplass til maks 110 personer i unike Fjøset.

Vær velkommen, vær vår gjest!

 
Anbefaler denne hyggelige og dyktige fotografen, se bare hva han gjorde på vår nettside bortistu.no! 😃👍🏼👏🏼
— Linda Mai Helmersen Weiseth

Over to dager på vinteren 2016 og en dag samme sommer, gjorde vi en stor innsats for å gjøre foto slik Bortistu Gjestegård ønsket; lett variert, men profesjonelle foto slik at kundene fristes til å bestille sine kurs og møter der.